Mirë se vini ne web faqen e Ordinances Specialistike Stomatologjike MEDIDENT Pejë.

Këtu do te gjeni çdo gjë çfarë ju intereson në lidhje me shëndetin dhe bukurinë e dhëmbëve tuaj. Shëndeti dhe bukuria e gojës dhe dhëmbëve janë pjesë e përgjithshme e shëndetit mental dhe trupor. Bukuria e harmonia e Buzëqeshjes së shëndosh kontribuon në krijimin e vetëbesimit dhe sigurin që është shumë me rëndësi në jetën private dhe zyrtare të cdo personi Sekreti i buzëqeshjes së bukur është në dhëmbë të shëndoshë dhe të pastër. Të kesh kujdes për shëndetin oral nuk duhet të jetë luks, por praktikë! Caktoni vizitën që sot ndërsa kujdesin na lejoni neve.


Zbardhja e dhëmbëve

Zbardhja e dhëmbëve sot në botë është intervenimi më i shpeshtë ne stomatologjine estetike tek te rrinjët.


Implantet (mbjellja e dhëmbëve)

Implantet janë elemente në formë të rrënjës që kompenzojnë dhëmbin e humbur,dhe shërbejnë si bazë për vendosjen e kurorave Urave dhe protezave.